Zaproszenie na Dzień Otwarty w Ekonomiku Program Dnia Otwartego w Ekonomiku

Niezwykłe warsztaty kulinarne z dziczyzną w roli głównej dla młodych gastronomów.

Pan Marcin Żyta wraz z naszymi uczniami przygotowali dziś: tatar z sarny z jajem przepiórczym, comber z sarny, gulasz z jelenia, bitki z jelenia, gęsi żołądek w musie, sałatka z żołądkami, jabłko pod kruszonką i sos grzybowy.

Jednocześnie młodzi adepci fachu kulinarnego mogli poznać z zasady i możliwości działania sprzętu gastronomicznego firmy Unox, dzięki uprzejmości i wsparciu której mogły się odbyć dzisiejsze warsztaty. Dziękujemy!

Zdjęcie z warsztatów kulinarnych z dziczyzny

Zdjęcie z warsztatów kulinarnych z dziczyzny

Zdjęcie z warsztatów kulinarnych z dziczyzny

Zdjęcie z warsztatów kulinarnych z dziczyzny

Zdjęcie z warsztatów kulinarnych z dziczyzny

Zdjęcie z warsztatów kulinarnych z dziczyzny

Zdjęcie z warsztatów kulinarnych z dziczyzny

Zdjęcie z warsztatów kulinarnych z dziczyzny

Zdjęcie z warsztatów kulinarnych z dziczyzny

Zdjęcie z warsztatów kulinarnych z dziczyzny

Zdjęcie z warsztatów kulinarnych z dziczyzny

Zdjęcie z warsztatów kulinarnych z dziczyzny

Zdjęcie z warsztatów kulinarnych z dziczyzny

Zdjęcie z warsztatów kulinarnych z dziczyzny

Zdjęcie z warsztatów kulinarnych z dziczyzny

Zdjęcie z warsztatów kulinarnych z dziczyzny

Zdjęcie z warsztatów kulinarnych z dziczyzny

Zdjęcie z warsztatów kulinarnych z dziczyzny

Zdjęcie z warsztatów kulinarnych z dziczyzny

Zdjęcie z warsztatów kulinarnych z dziczyzny

Zdjęcie z warsztatów kulinarnych z dziczyzny

Zdjęcie z warsztatów kulinarnych z dziczyzny

Zdjęcie z warsztatów kulinarnych z dziczyzny

Zdjęcie z warsztatów kulinarnych z dziczyzny

Zdjęcie z warsztatów kulinarnych z dziczyzny

Zdjęcie z warsztatów kulinarnych z dziczyzny

Zdjęcie z warsztatów kulinarnych z dziczyzny

Zdjęcie z warsztatów kulinarnych z dziczyzny

Zdjęcie z warsztatów kulinarnych z dziczyzny

Zdjęcie z warsztatów kulinarnych z dziczyzny

Zdjęcie z warsztatów kulinarnych z dziczyzny

Zdjęcie z warsztatów kulinarnych z dziczyzny

Zdjęcie z warsztatów kulinarnych z dziczyzny

Zdjęcie z warsztatów kulinarnych z dziczyzny

Zdjęcie z warsztatów kulinarnych z dziczyzny

Zdjęcie z warsztatów kulinarnych z dziczyzny

 

 


Ekonomik kafelek ramka mala

Szkoła podpisała porozumienia o współpracy z ...

Stowarzyszenie Księgowych w Polsce, Oddział Okręgowy w Katowicach

 

skwp

E-zasoby

logo gabinetu psychologa i pedagoga szkolnego 

Logo opieki stomatologicznej 

Blog biblioteki miniaturkaLogoNPRCz 455W

Tablica rzadowa

 Pracownie2

 

projekt

logo proj1

erasmus

Szkoła Programowania

Szkoła Przedsiębiorczości

 

Zawodowcy

 

Elektroniczne podręczniki

 instaling buzka male

 Projekt z klasą