Zaproszenie na Dzień Otwarty w Ekonomiku Program Dnia Otwartego w Ekonomiku

Mamy niezwykłą przyjemność ogłosić, że nasz utalentowany absolwent Krzysztof Winkler cukiernik we wrocławskiej restauracji Przystań Tu.Bistro&Wine, specjalizujący się tam w kreowaniu niezwykłych deserów, zdobył prestiżowe II miejsce w Mistrzostwach Polski Deseru! Z cukierniczką Beatą Oblińską z Restauracji Przystań&Marina zaskoczyli jury i gości swoją wyjątkową kreatywnością i umiejętnościami w przygotowywaniu deserów. Ich dziełem było nie tylko wyśmienite w smaku, ale także estetycznie prezentujące się dania. Wykonali rekonstrukcję metrowca z rokitnikiem i jogurtem naturalnym, a także pleśniaka z kiszoną cytryną, yuzu, orzechami włoskimi i kwiatami czarnego bzu.

Nie sposób nie być dumny z osiągnięć naszego absolwenta, który nie tylko doskonalił swoje umiejętności podczas nauki w naszej szkole, ale także nieustannie rozwija się w dziedzinie cukiernictwa na najwyższym poziomie. Jego pasja, talent i zaangażowanie zasługują na najwyższe uznanie.

Chapeau bas, Krzysztof! Gratulujemy Ci serdecznie i życzymy dalszych sukcesów na kulinarnej ścieżce Twojej kariery. Jesteśmy pewni, że to dopiero początek Twoich wielkich osiągnięć!

Mistrzostwa Polski Deseru odbyły się w Warszawie podczas Expo Sweet największych w Polsce targów w branży cukierniczej i lodziarskiej.

Zdjęcie z konkursu

Zdjęcie z konkursu

Zdjęcie z konkursu

Zdjęcie z konkursu

Zdjęcie z konkursu

 

 

 


Ekonomik kafelek ramka mala

Szkoła podpisała porozumienia o współpracy z ...

Stowarzyszenie Księgowych w Polsce, Oddział Okręgowy w Katowicach

 

skwp

E-zasoby

logo gabinetu psychologa i pedagoga szkolnego 

Logo opieki stomatologicznej 

Blog biblioteki miniaturkaLogoNPRCz 455W

Tablica rzadowa

 Pracownie2

 

projekt

logo proj1

erasmus

Szkoła Programowania

Szkoła Przedsiębiorczości

 

Zawodowcy

 

Elektroniczne podręczniki

 instaling buzka male

 Projekt z klasą